JŪS galite paremti mūsų Centro veiklą. Centras turi paramos gavėjo statusą. Įstaigos kodas 180703499. Sąskaitos Nr.: LT674010042800090028. Bankas: DNB.
Dėkojame už JŪSŲ gerumą.

Kalendorius

April 2024
M T W T F S S
« Nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

„Judėk“ savaitė Telšių Centre „Viltis“

„Skirtumas tarp  įmanoma ir neįmanoma priklauso nuo žmogaus nusiteikimo“ (T. Lasorda)

Birželio 13-17 dienomis Telšių Centras „Viltis“ judėjo kiek greitesniu nei įprasta ritmu. Ne veltui sakoma, kad geriau vieną kartą pamatyti, nei  šimtą kartų išgirsti. Todėl į pagalbą šiemet pasitelkėme ne tik Mortą ir Laurą, bet ir įvairių sporto sričių specialistus.

Pirmąją  „Judėk“ savaitės dieną mus aplankė krepšinio treneris A. Maneikis.

Išbandėme įvairų inventorių: balansinius kamuolius, pagalves, mokėmės, kaip taisyklingai mesti kamuolį. Treneris pasidžiaugė, kad ne tik galėjo pasidalinti savomis žiniomis ir gebėjimais, bet pats pasikrovė geros energijos ir gerumo užtaisais.

Antrąją dieną susipažinome su sunkiąja atletika. Treneris B. Šiaudkulis Telšių sporto ir rekreacijos centro salėje parodė ir patiems leido išbandyti įvairius sunkiaatlečių treniruoklius, papasakojo apie šią mažiau žinomą sporto šaką.

Trečioji diena buvo itin judri, nes „Ateities“ progimnazijos stadione karaliavo futbolas. Treneris A. Kveinys buvo paruošęs daug judrių ir smagių žaidimų, visi savo jėgas išbandėme futbolo mače, po kurio buvome apdovanoti medaliais. Tą dieną džiugios emocijos tiesiog  liejosi per kraštus, o jas dar labiau sustiprino gautos dovanos – bilietai į Telšių „Džiugo“ futbolo rungtynes.

O „Judėk“ savaitę vainikavo šventė Centro kiemelyje, kurios metu visa bendruomenė išbandė jėgas įvairiose rungtyse. „ Linksmasis futbolas“, „Sprogstantis smigis“, „Taiklioji ranka“ – tai tik kelios stotelės, kuriose komandos atliko užduotis. Pas mus pralaimėjusių nebuvo – diplomai su nominacijomis keliavo visoms grupėms. Fotosesija ant nugalėtojų pakylos, gaivios vaišės dar labiau sustiprino bendrystės džiaugsmą.

Išbandytos naujos sporto šakos suteikė ne tik gausybę įspūdžių, bet  sustiprino norą aktyviau judėti ir išbandyti savo galimybių ribas. Matant lankytojų aktyvumą,  jau antrus metus  vykusios „Judėk“ savaitės entuziazmą, atsisveikinome iki kitų metų.

Socialinės darbuotojos Jovita Petrikienė ir Vilma Varpiotienė