JŪS galite paremti mūsų Centro veiklą. Centras turi paramos gavėjo statusą. Įstaigos kodas 180703499. Sąskaitos Nr.: LT674010042800090028. Bankas: DNB.
Dėkojame už JŪSŲ gerumą.

Kalendorius

April 2024
M T W T F S S
« Nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Dalyvavome nuostabiame Jurgos Šeduikytės koncerte…

Kovo 23 dienos pavakarę, aš su užimtumo specialiste Jolanta ir Telšių centro „Viltis“ klientais: Ernestu, Asta ir Kristina nuvykome į Jurgos Šeduikytės koncertą Telšių kultūros centre. Jurga savo rengiamais koncertais nenustoja stebinti savo gerbėjų. Savo gimimo dieną švenčianti atlikėja nutarė nudžiuginti ir telšiškių publiką.
Pasirodo, kad jos gimtinė ir vaikystė buvo praleista Telšiuose, todėl kaip sakė atlikėja, ji turinti „Telšiškių kraujo“. Jurgos Šeduikytės koncertas „Meilės sau diena“ buvo išskirtinis, pilnas nenumaldomų emocijų, susikaupimo, įsiklausymo į gyvenimiškus jausmus, jaudinantis ir  be galo jautrus.
Ne tik visa salėje buvusi publika, bet ir mes su Asta, Ernestu ir Kristina nenustojome „klausytis širdimi“, plojome, lingavome, prašėme pakartoti. Taigi, visų mūsų emocijos „liejosi per kraštus“. Telšių centro „Viltis“ klientai nebuvo dalyvavę tokio pobūdžio koncerte, todėl įspūdžiai buvo beribiai: šypsenos ir džiugesiai, jautrumas ir susižavėjimas Jurgos  bendravimu, jos nuostabiu balsu ir nesibaigiantys plojimai, pasibaigus dainai.
Atlikėjos bendravimas su publika mums visiems paliko dar didesnį ir įsimintinesnį įspūdį. Jurga po kiekvienos sudainuotos dainos, pakalbėdavo apie save, apie tai, ką daina reiškia jos gyvenime, užduodama klausimus, sulaukdavo ir mūsų merginų atsakymų. Komentarais noriai dalijosi Kristina, kuri net kelis kartus bendravo su atlikėja, buvo be galo susidomėjusi ir emociškai laiminga, galėdama išsakyti savo mintis.
Pasibaigus koncertui Ernesto emocijos dar ilgai džiugino mus, jis vis džiūgavo, buvo atsipalaidavęs ir be galo laimingas. O mūsų Asta liko  dar labiau sužavėta, nes mums pasitaikė tokia galimybė ir įsiamžinti su atlikėja Jurga.
Šio koncerto nuotaikos ir emocijos dar ilgai išliks mūsų atmintyje ir širdyje. Tikėkimės, kad dar turėsime galimybę sudalyvauti tokiame renginyje, nes tai džiugina, ramina ir gydo mūsų sielos.
Dėkojame organizatoriams MB :Aštunta eilė“ už galimybę klausytis Jurgos Šeduikytės koncerto bei mūsų partneriams Maltiečių vaikų dienos centrui už dalijamasi.
  Individualios priežiūros darbuotoja Alma Baškienė