JŪS galite paremti mūsų Centro veiklą. Centras turi paramos gavėjo statusą. Įstaigos kodas 180703499. Sąskaitos Nr.: LT674010042800090028. Bankas: DNB.
Dėkojame už JŪSŲ gerumą.

Kalendorius

April 2024
M T W T F S S
« Nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Visus apjungiantis „Žvejyba 2023“ renginys

  Telšių centras „Viltis“ turi išskirtinę šventę, kurios laukia visa Centro bendruomenė nuo pat pavasario. Žinoma tai mūsų Žvejybos renginys, kuris 2023 m. birželio 8 d. buvo organizuojamas jau 21-ąjį kartą.

Šiais metais mus lepino nuostabus, vasariškas oras, džiugino bendrystė, laikas drauge. Į renginį „Žvejyba 2023“ atvyko draugai iš Mažeikių VšĮ „Vilties erdvė“, Dūseikių socialinės globos namų bei VšĮ „Gyvenk kartu“. Iš viso renginyje dalyvavo apie 130 šventės dalyvių.

Renginio atidarymo metu sveikinimo bei padėkos žodį tarė Centro direktorė Irmina Dobilienė. Direktorė dėkojo visiems už bendrystę, džiaugėsi, kad tęsiama tokia graži tradicija ir jau 21-ąjį kartą galime susitikti renginyje „Žvejyba 2023“, kuris suvienija įvairias organizacijas, teikiančias socialines paslaugas, asmenims su negalia.

Renginio atidarymo metu padėkota „Sodybos prie tvenkinio“, savininkei Staselei Abelkytei, kuri jau trečią kartą neatlygintinai, geranoriškai, įsileidžia mus prie savo tvenkinio. Atsidėkodami padovanojome užimtumo specialisto Rimo Jonušo sukurtą ir pagamintą meninę skulptūrą „Gervę“.

Vėliau sveikinimo žodis buvo suteiktas Telšių rajono savivaldybės merui Tomui Katkui, Telšių rajono savivaldybės administracijos Socialinės paramos ir rūpybos skyriaus vedėjai Lendrai Bukauskienei, kurie vėliau, drauge su klientais išbandė savo sėkmę žvejyboje. Už kvietimą dalyvauti renginyje „Žvejyba 2023“ dėkojo  VšĮ „Vilties erdvė“ direktorius Ramūnas Bertulis, bei VšĮ „Gyvenk kartu“ direktorė Audronei Rusteikienei.

Renginio dalyviai žvejojo, vaišinosi čia pat ant laužo virta žuviene. O po to visų laukė po atviru dangumi vykęs koncertas, diskoteka bei padėkos klientams už pagautą didžiausią žuvį, daugiausiai žuvų pagavusiam, kantriausiam, draugiškiausiam žvejui, pagavusiam pirmąją žuvelę ir kt.

Telšių centro „Viltis“ bendruomenė dėkoja visiems renginio iniciatoriams, rėmėjams- AB „Žemaitijos pienas“, Žvejų būreliui „Tausalas“, Vygantui Alseikai, partneriams – Telšių kultūros centrui, Tryškių kultūros centro direktoriui Egidijui Einikiui, dainių autoriui ir atlikėjui Gediminui Jokubauskui už  nuoširdų bendravimą, aktyvų įsitraukimą, prisidėjimą, organizuojant kasmetinį renginį „Žvejyba“, skirtą asmenims su negalia. Taip pat esame labai dėkingi visiems Centro darbuotojams, kurie prisidėjo prie renginio įgyvendinimo (žuvies paruošėjoms, žuvynės virėjoms) bei užimtumo specialistui Rimui Jonušui už viso renginio koordinavimą bei įgyvendinimą.

Pavaduotoja socialiniam darbui Aušra Motuzaitė